• Forside

Schumacher: 2. pladsen var det bedste fra mig

Med antydninger om det modsatte fik Michael Schumacher alligevel kun en startposition som nr. fire, og den skulle vise sig at få afgørende indflydelse på tyskerens videre færd i et hårdt Canadisk Grand Prix.

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 26/6 2006 klokken 14:06

For den tidligere verdensmester Michael Schumacher skulle det Canadiske Grand Prix vise sig fra en side, som han ikke er vant til. Løbet igennem måtte han kæmpe med konsekvensen af en utilfredsstillende kvalifikation som nummer fire.

En italiener ved navn Jarno Trulli gjorde heller ikke eftermiddagen nemmere for Schumacher, men alligevel smilede lykkens gudinde nådigt til ex-mesteren på sidste omgang, hvor en finsk kørerfejl skaffede andenpladsen hjem.


Michael Schumacher kæmpede hårdt med banen i Montreal.

”I dag handlede det om at begrænse skaderne. Andenpladsen er det bedste vi kunne levere i et løb, der allerede var kompliceret af min startposition og som blev gjort endnu sværere af en ikke særlig perfekt start.”

”Jeg var tvunget til at blive bag Trulli i mange omgange, men Safety Car’en, og Kimis fejl på sidste omgang hjalp mig en plads op i rækken til sidst.”

”Det var et meget hårdt race, specielt fordi det var så svært at køre på banen. Man måtte hele tiden holde sig i idealsporet, og afveg man blot en lille smule, risikerede man at køre af banen. Den var meget beskidt og baneoverfladen var brudt op flere steder.”

”Omkring halvvejs ramte jeg betonvæggen let i banens sidste sving, men heldigvis blev bilen ikke skadet.”

”Nu må vi ikke give op, og det ved jeg, at vi heller ikke gør. Allerede næste weekend kører vi i Indianapolis, og her vil dækkene få katastrofal stor betydning,” slutter Michael Schumacher.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER