Brawn forlader Mercedes

Selvom det stadig er et rygte, så skulle det være sikkert, at Ross Brawn i denne uge vil meddele, at han forlader Mercedes GP formel 1 holdet.

Ross Brawn . Copyright Daimler-Benz

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 26/11 2013 klokken 10:11

Der har længe været rygter fremme om, at Ross Brawn ikke har været tilfreds med sin rolle hos Mercedes GP, og at han ville forlade holdet.

Niki Lauda har flere gange lidt klodset bekræftet disse rygter, og nu er der vedvarende rygter fremme om, at Ross Brawn vil annoncere sin udtrædelse fra Mercedes GP holdet i denne uge.

Mercedes GP holdet bygger på Brawns eget hold, Brawn GP, som Ross Brawn købte af Honda, da de trak sig fra Formel 1 i forbindelse med finanskrisen i 2009.

Hvad Brawn så skal nu, er der mange spekulationer om.

Nogle rygter siger, at han holder et års pause, mens han finder ud af, hvem han helst vil arbejde for, mens andre siger, at han allerede har en kontrakt på plads med et andet top hold.

Hvilke tophold kan der så være tale om?

Senest har det været Stefano Domenicalis stilling hos Ferrari, der har været spekulationer om. Italieneren har endnu ikke lykkedes med Ferrari, selvom det har været tæt på. Men tæt på er ikke godt nok for Ferrari, selvom Domenicali har fordel af at være italiener.

Honda trøjen er måske på vej tilbage på Ross Brawn

Et andet rygte der har været fremme er, at Brawn rykker til McLaren, der fra 2015 vil køre med Honda motorer. Netop det faktum, sammenholdt med Brawns ønske at holde et års ferie, er måske lige det, der afgør, hvor den succesrige holdchef rykker hen.
Således er der meget der tyder på, at Brawn bliver chef for Kevin Magnussen, senest i 2015.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Hvem kører hvor i 2014, Part 2 Test dage forud for 2014 sæsonen »