Hvem kører hvor i 2014, Part 2

I sidste uge skrev vi en artikel, der hedder ” Hvem kører hvor i 2014”, hvor vi kom med en række spekulationer sammen med de facts, der allerede nu foreligger. Den bygger vi her videre på ud fra de seneste dages rygter.

Alle kørerne samlet til velgørenhedsarrangement . Copyright Ferrari F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 26/11 2013 klokken 09:11

Med de seneste par dages rygter om sædefordelingen i 2014, kommer vi her med en oversigt over de sæder, der indtil videre er bekræftet for 2014, samt en sammensætning af holdene, hvor der fortsat kun florerer rygter.

Hold Motor 1. kører 2. kører
Red Bull Racing Renault Sebastian Vettel Daniel Ricciardo
Ferrari Ferrari Fernando Alonso Kimi Räikkönen
Mercedes Mercedes Lewis Hamilton Nico Rosberg
Lotus GP Renault Romain Grosjean Pastor Maldonado (rygte)
McLaren Mercedes Jenson Button KEVIN MAGNUSSEN
Force India Mercedes Sergio Perez (rygte) Nico Hülkenberg (rygte)
Sauber Ferrari Esteban Gutiérrez (rygte) Sergey Sirotkin (rygte)
Toro Rosso Renault Jean-Eric Vergne Daniil Kvyat
Williams Mercedes Valtteri Bottas Felipe Massa
Caterham Renault Hekki Kovalainen (rygte) Charles Pic (rygte)
Marussia Ferrari Jules Bianchi Max Chilton (rygte)


Sergey Sirotkin, som står til at sikre sig det ene sæde hos Sauber, skal lige sørge for, at der foreligger en endelig aftale med de russiske investorer, og den unge russer skal også lige have sin superlicens, der giver ham ret til at deltage i Formel 1, på plads.

Esteban Gutierrez er heller ikke bekræftet hos Sauber, men er favorit til sædet med et par Telmex-dollars i ryggen og et hold, der mangler penge. I år såvel som til næste år.

Nico Hulkenberg skulle efter sigende have skrevet en kontrakt med Force India til en værdi af 1.9 mio euro, men det er endnu ikke bekræftet. Lotus' interesse for ham skulle være forduftet i takt med, at Maldonados velduftende millioner kom forbi.

Paul di Resta foran Adrian Sutil, begge ser ud til at ryge ud af Formel 1. Copyright Sahara Force India

Paul di Resta er næsten helt sikkert fortid hos Force India. Mere overraskende er det, at også Sutil ser ud til at ryge til fordel for Perez og Hülkenberg.
McLaren ville gerne have Kevin Magnussen til Force India, men kun i en enkelt sæson, hvilket Force India ikke ville gå med til. Derfor fik Kevin sædet hos McLaren, og så har Force India fået Perez, som de gerne må beholde.


Marussia siges at have forlænget med Max Chilton, som ellers længe har set ud til at være fortid i Formel 1.


Vitaly Petrov, som mente han havde samlet budget til et Formel 1-sæde, har nu været ude og indrømme, at han kun har budgettet til et DTM-sæde, og med to andre russere i Formel 1, er der ikke stor sandsynlighed for, at vi ser Petrov i Formel 1 igen.

Esteban Gutierrez har måske/måske ikke et sæde hos Sauber til næste år. Copyright Sauber Motorsport

Caterham har heller ikke bekræftet nogle kørere, og Charles Pic og Giedo van der Garde har begge været sat i forbindelse med flere hold men indtil videre uden noget seriøst.

Heikki Kovalainen fik de sidste to løb for Lotus, men Maldonado ser ud til at snuppe det sæde, hvorfor Kovalainen med stor sandsynlighed er at finde hos Caterham i 2014. Det ser ud til, at det bliver på bekostning af van der Garde, der ikke har samme økonomi med sig som Pic.

Hvis rygterne taler sandt om Maldonado, vil kører dominobrikkerne begynde at falde onsdag den 27. december, hvor det forventes, at Lotus melder Maldonado officielt ud.

Her på Bil Magasinet Formel 1 skal vi gøre vores til at holde dig opdateret med de sidste sæder i Formel 1.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Maldonado til Lotus? Brawn forlader Mercedes »