Marussia lukningstruet

Marussia er på vej mod lukning, hvis man skal tro flere rapporter om, at den russiske ejerkreds efterhånden er træt af at poste penge i holdet, der ikke bevæger sig ud af flækken.

Tio Ellinas . Copyright Marussia F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 2/12 2013 klokken 12:12

Der florerer rygter om, at Marussias russiske ejer er træt af sit Formel 1 hold, og at man arbejder på at fusionere holdet med et af de andre Formel 1 hold.

Der har været rygter fremme om, at Sauber, der har haft ondt i økonomien det sidste stykke tid, kunne ende med at fusionere med Marussia, der har penge men ikke et Formel 1 hold, der evner at rykke frem på gridden.

Nu melder Toto Wolf ud, at Marussia var i kontakt med Williams, da han solgte ud af sin andel af Williamsholdet, men at snakken om en fusion af de to hold ikke ville føre noget positivt med sig, hvorfor det ikke blev til mere end snak.

Marussia har også talt med det andet Formel 1 bundhold, Caterham, men heller ikke her er der ikke kommet mere ud af det end snak.

Selvom Marussia angiveligt har penge nok til at blive i Formel 1, er der ikke megen reklameværdi i holdet, der stort set ikke har nogle sponsorer på deres racere, hvilket kan være en rigtig god grund til at lukke holdet.

Det der kan være med til at holde teamet kørende et stykke tid endnu, er det faktum, at der snart køres et Formel 1 GP i Rusland, hvis alt går efter planen.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« 2014 racerne bliver svære at køre Kun 50% chance for at komme i mål »