Bliver Alonso Magnussens nye holdkammerat?

Martin Whitmarsh er angiveligt i tætte forhandlinger med Fernando Alonso omkring et McLaren sæde til spanieren i 2015, hvorfor Whitmarsh mandag var en tur i Madrid.

Martin Whitmarsh . Copyright McLaren Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 3/12 2013 klokken 09:12

Fernando Alonso er ikke tilfreds med det, Ferrari har givet ham at arbejde med, hvilket han i 2013 sæsonen gav udtryk for ved at udtale, at han gerne ville være i en andens bil.

Der har også været andre meldinger ude om, at Alonso ikke gav sig fuldt ud i den sidste del af sæsonen, da han havde mistet troen på, at han kunne vinde mesterskabet og tilliden til at bilen kunne hjælpe ham.

McLaren chef Martin Whitmarsh har sideløbende været ude og rose spanieren som en af de bedste kørere på gridden og en kører, han gerne så køre for McLaren igen.

Nu er der så noget der tyder på, at de indledende forhandlinger om en returnering til McLaren er sat i gang, og at det er Jenson Button, der står til at skulle erstattes.

Om Kevin Magnussen og Fernando Alonso vil være et godt match, er svært at sige. Men hvis Kevin performer, som Hamilton gjorde det i hans første sæson for McLaren, ser det ikke lovende ud.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Race of Champions aflyst Marussia vil slå sig sammen med Sauber »