Race of Champions aflyst

Makkerparret Sebastian Vettel og Michael Schumacher får ikke nogen mulighed for at hente deres syvende sejr (i træk, red.) i dette års Race of Champions i Thailand. De politiske uroligheder i landet har fået arrangørerne til at aflyse eller måske bare udskyde arrangementet.

Romain Grosjean vandt ROC-titlen 2012 . Copyright R.O.C

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 2/12 2013 klokken 15:12

I 2011 blev Formel 1-løbet i Bahrain aflyst på grund af de politiske uroligheder. To år senere bliver endnu et motorsportsarrangement aflyst på grund af politiske urolighed. Dette års Race of Champions, der skulle afvikles i Bangkok, er blevet aflyst.

Romain Grosjean vandt ROC-titlen 2012
Copyright R.O.C


Den første aflysning i 25 år i velgørenhedsløbet, som Tom Kristensten, Michael Schumacher og Sebastian Vettel har været en fast bestanddel af i mange år. I år skulle Williams’ reservekører Susi Wolff have kørt sammen med David Coulthard for Team Scotland.

På hjemmesiden kan man læse, at man ikke er i stand til at afvikle arrangementet, der skulle være kørt om to weekender, den 14. og 15. december, men at man kigger på mulighederne for at afvikle arrangementet på et andet tidspunkt.

Billeder fra Race of Champions 2011. Copyright ROC

Tom Kristensen har aldrig vundet Race of Champions, men han er nok den kører, der har deltaget i flest finaler.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ny Pirelli kontrakt gælder til 2016 Bliver Alonso Magnussens nye holdkammerat? »