Neale klar til Magnussen

Jonathan Neale fra McLaren var manden, der hjalp Lewis Hamilton godt ind i Formel 1 verdenen. Nu er han klar til at gøre det samme for Kevin Magnussen.

Kevin Magnussen . Copyright McLaren Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 13/12 2013 klokken 15:12

Kevin Magnussen er i gang med at forberede sig på et nyt kapitel i sin motorsportskarriere, hvilket kan være noget af en udfordring, når skridtet hedder Formel 1.

Kevin kommer til McLaren med en helt anden profil, end hans far Jan Magnussen gjorde det, men det betyder ikke, at han kan være forberedt på alt det postyr, der vil være omkring ham.

McLaren er dog klar over, at de skal være bedre til at hjælpe Kevin, end de var til at hjælpe Jan, hvorfor der allerede nu er stor fokus på at sikre, at Kevin får nyhederne omkring ham selv serveret på den bedst mulige måde, og at hans interviews med verdenspressen foregår under ordnede forhold og med støtte fra McLaren ledelsen.

Jonathan Neale udtaler i et interview med Autosport, at de er klar over den store forskel, der er ved at promovere en ung lovende racerkører som Kevin, da han jo har prøvet det før med Hamilton, så de er klar til at hjælpe.

”Alle der kommer til Formel 1 fra en anden serie, vil få det svært med at håndtere det øgede mediepres.”

”Derfor bliver vi nødt til at agere skjold mod forventningerne fra medierne og hjælpe Kevin med at få styr på, hvad der er op og ned i det, der bliver skrevet om ham,” kom det fra Jonathan Neale.

Da han bliver spurgt ind til, om Magnussen er klar til Formel 1, svarer han kort.

”Vi har gjort det før. Vi gjorde det med Lewis.”

”Han har en meget stærk psyke og har i år vist, at han har det, der skal til.”

”Han er meget ligetil og meget hurtig. Vi ser meget frem til at få ham i vores bil,” sluttede Jonathan Neale.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Perez bekræftet hos Force India Sauber bekræfter Adrian Sutil »