DTM di Resta

Meget tyder på, at Paul di Resta retunerer til DTM efter et fejlslagent forsøg med Formel 1, hvor han i 2014 har mistet sit sæde til den tidligere McLaren kører Sergio Perez.

Paul di Resta . Copyright Pirelli

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 16/12 2013 klokken 10:12

Der har længe været rygter fremme om, at Paul di Resta ville være at finde i Indy Car efter denne sæson, hvis ikke han skulle få forlænget sin kontrakt med Force India.

I sidste uge blev det så officielt, at Perez fik hans sæde, og di Resta derfor skulle finde sig en ny arbejdsgiver.

Indy Car sædet, som mange var overbeviste om var di Restas, hvis han ville have det efter hans fætter Dario Franchitti, fik for kort tid siden sat et andet navn på, da holdejer Chip Ganassi annoncerede, at australske Ryan Briscoe ville køre for holdet i 2014.

Efter denne udmelding ser DTM ud til at være bedste option for skotten, der dog ikke mener, at han har noget konkret at udtale sig om endnu.

”Jeg er ikke i en position til at fortælle, hvad jeg vil lave til næste år,” kom det fra en lidt ærgerlig di Resta. ”Jeg er dog sikker på, at jeg vil være at finde i en konkurrencedygtig bil i 2014, i en serie hvor jeg ikke kun vil være i stand til at vinde løb, men gå efter den samlede sejr,” kom det lidt kryptisk fra ham.

Selvom DTM på den baggrund ser mest nærliggende ud, kan der også være tale om en plads i Le Mans serien, men det må vi vente med tålmodighed på at finde ud af.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Mere glimmer til Vettel Pirelli er blevet konservative »