Da Costa burde have haft sædet

Luiz Razia, der har flirtet med flere hold de sidste par år, og som sidste år havde en kontrakt med Marussia (indtil betalingen skulle falde), mener, at Antonio Felix da Costa burde have haft det Toro Rosso-sæde, som Daniil Kvyat fik.

Antonio Felix da Costa . Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 1/1 2014 klokken 09:01

Luiz Razia forstår ikke, hvorfor en ung russisk kører fra GP3 kan snuppe Toro Rosso-sædet overfor Red Bulls Hot Shot Antonio Felix da Costa, som i 2012 kørte en blændende sæson men i 2013 mødte modgang.

Luiz Razia. Copyright Marussia F1

Det fortæller brasilianeren til ’Totalrace’:

”Den sjove ting er ikke det faktum, at han (Daniil Kvyat, red.) kommer fra GP3. En kører kan vise sit talent i mange kategorier.”

”Det jeg siger er, at der kommer et fald i momentum. Antonio vandt en tredjedel af de løb, han deltog i i World Series.”

”Arden-holdet er godt, men det havde nogle problemer denne sæson, men på trods af dette sluttede han mesterskabet som treer.”

“Jeg er djævlens advokat, fordi jeg er Antonios ven, men jeg mener, han var i en meget stærkere position. Men vi ved alle, at det er ikke det hele.”

Daniil Kvyat. Copyright Getty Images/Toro Rosso

”Det er meget tydeligt, at der næste år er et løb i Rusland, og F1 har behov for en russer.”

“Det er en meget politisk kategori (F1,red.), og han er endda sponsoreret af en russisk bank. Toro Rosso har problemer, som alle andre har, så det var en situation, hvor alt faldt på plads for ham.”

Antonio Felix da Costa skal i år køre DTM for BMW, samtidig med at han vil være test- og reservekører for Red Bull Racing.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« BMF1 ønsker alle vores læsere et godt nytår Button afviser, at pensionen nærmer sig »