Seneste nyt om Schumachers ulykke

Michael Schumacher holdes fortsat i koma efter hans alvorlige uheld, men hans tilstand er stabil, hvilket er positivt. Det er dog fortsat for tidligt at erklære ham uden for livsfare.

. Copyright Mercedes GP

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 2/1 2014 klokken 08:01

Der har været en del rygter fremme om, at ulykken skyldes den tidligere Formel 1 verdensmesters søgen efter spænding, men nu er det kommet frem, at dette på ingen måde var tilfældet.

Schumacher kørte meget tæt på afmærkningerne til pisten, som er off-piste, men som langt de fleste rimelig habile skiløbere gør på et tidspunkt i løbet af en skiferie, uden at nogen anser det som farligt.

Da ulykken skete, havde Schumacher netop hjulpet en ven, der sad fast i sneen, hvilket betød, at han var i meget lav fart.

Han ramte et stykke klippe, der kun lige var dækket af sne, hvorefter han faldt og røg et stykke længere ned, hvor han uheldigt ramte endnu en klippe, bare denne gang med hjelmen.

Schumachers talskvinde Sabine Kehm udtaler: "Det tyder på, at han ramte en klippe, da han lavede et sving. Der er tale om uheldige omstændigheder."

Kehm var ikke selv med i gruppen, der var ude, men hun var med på ferien.

Schumachers tilstand er stabiliseret, selvom han på ingen måde er erklæret udenfor livsfare.

"Tirsdag var hans tilstand stabiliseret så meget, at vi så det passende at gennemføre en anden operation, men han er ikke udenfor fare endnu," udtalte Jean-Francois Payen, der er overlæge på den intensive afdeling, hvor Schumacher befinder sig.

”Vi kan ikke spekulere omkring fremtiden, men han er stabil, hvilket betyder, at vi har sikret os lidt ekstra tid,” sluttede han.

Vi håber alle, at Michael Schumacher klarer sig gennem denne svære situation.

Schumacher har fødselsdag den 3. januar, hvor han runder de 45 år.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Button afviser, at pensionen nærmer sig Vintertesten venter forude »