• Forside

Carlin: Job søges

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 12/1 2006 klokken 15:01

Forhenværende Jordan chef og nuværende Formel 3 teamchef Trevor Carlin indrømmer i et interview, at han savner Formel 1 og sagtens kan se sig selv tilbage i garagerne igen.


Trods en problemfyldt tid hos Jordan sidste sæson, indrømmer den tidligere teamchef Trevor Carlin nu, at det trækker meget i ham, efterhånden som sæsonen nærmer sig sin start.


Carlin kom til Jordan som sportsdirektør i starten af sidste sæson, men efter kort tid forlod han teamet efter en problemfyldt periode.


I et interview under Autosport International Show i Birmingham, England, udtalte Carlin, at han hele tiden er på udkig efter muligheder for at vende tilbage til F1.


”Enhver der er beskæftiget med motorsport går efter at komme til F1 som det ypperste,” siger han. ”Jeg er stadig ret ung, og kunne derfor godt tænke mig en chance mere.”


I forbindelse med problemerne hos Jordan udtaler Carlin, at det simpelthen handlede om at han var på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt.


”Ja, for mig selv var det,” siger han. ”Jeg foretrak den oprindelige Midland plan med at skabe et helt nyt team. At overtage Jordan var, som jeg ser det, bare en smule for vanskeligt.”


Nu er budskabet i hvert fald givet videre til interesserede teamejere.


Og som forbrugeroplysning til dem som har tid og lyst at tage til Autosport International Show i Birmingham, så varer udstillingen fra d. 12. – 15. januar 2006.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.