Red Bull kommer stærkt tilbage

Mercedes' Toto Wolff er overbevist om, at det ikke tager længere tid for Red Bull at få løst deres problemer, end at de kan blive klar til sæsonstart.

Sebastian Vettel . Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Af: Frederik Langebeck (fl@bmf1.dk) d. 14/2 2014 klokken 07:02

De regerende verdensmestre har fået en noget uventet start på deres forberedelser forud for den nye F1 sæson. Således nåede Red Bull kun at gennemføre 21 testomgange over fire dage grundet store problemer med deres Renault-motor.

Men Mercedes' administrerende direktør, Toto Wolff, maner til besindighed og er overbevist om, at man ikke skal dømme Red Bull som stærkt svækkede, da de har, hvad det kræver for at kunne komme tilbage på omgangshøjde.

I et interview med engelske Mirror, udtaler Wolff, at det kun er et spørgsmål om tid, før Red Bull atter vil stikke hornene i siden på konkurrenterne.

"Selvfølgelig er det aldrig godt, når en fabrikant i Formel 1 har problemer, men jeg er sikker på, at de vil komme stærkt tilbage."

"Først og fremmest har de en enestående kører i form af Sebastian Vettel. For det andet har de en gruppe ansatte, som arbejder umådeligt godt sammen, og for det tredje har de rigeligt med ressourcer fra deres hovedfirma (Red Bull red.). Så der er al mulig grund til at tro, at Red Bull også i denne sæson vil være toneangivende."

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Schumachers tilstand forværres Wow, den havde jeg ikke set komme »