FOTA på sammenbruddets rand

Ifølge britiske Telegrah har FOTA (The Formula One Teams' Association) seriøse problemer, og foreningen er eftersigende på randen af et sammenbrud.

Af: Lea Petersen (2) (lap_old@bmf1.dk) d. 16/2 2014 klokken 15:02

Da FOTA blev dannet tilbage i 2008, var det for at holdene kunne stå sammen og dermed opnå større indflydelse i sporten. Der er dog delte meninger om, hvorvidt dette mål er nået eller ej. Uanset hvad, kan de fleste blive enige om, at der har været mange bump på vejen for FOTA, siden foreningen blev dannet for godt og vel seks år siden.

Ifølge den britiske avis Telegrah står FOTA samtidig overfor alvorlige, finansielle problemer. Inden udgangen af denne måned skal FOTA derfor have besluttet, hvorvidt sammenslutningen har en fremtid eller ej. Sådan lyder rygterne i hvert fald.

I et interview med den britiske avis bekræfter FOTA's generalsekretær Oliver Weingarten, at "holdene har haft et møde om, hvordan man potentielt kan omstrukturere foreningen og fortsætte, og hvordan man kan forbedre samarbejdet med de ikke-medlemmer, som har nydt godt af FOTA-aktiviteter i de seneste 12 måneder."

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Wow, den havde jeg ikke set komme Lovlige donuts i år »