Mig, nej. Ecclestone

Bernie Ecclestone er gået fri i sagen om bestikkelse for mange millioner pund, hvilket betyder, at han er klar til igen at tage formandsposten i Formel 1 mediecirkusset.

Bernie Ecclestone . Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 20/2 2014 klokken 13:02

De voldsomme beskyldninger om bestikkelse i forbindelse med uddeling af retten til at markedsføre Formel 1 er blevet afvist af den engelske højesteret.

Dommeren afviste sagen med begrundelse i, at der ikke var noget, der tydede på, at nogen havde lidt noget tab i sagen, som modparten Constantin ellers havde påstået.

Selvom Ecclestone gik fri, langede dommeren alligevel ud efter ham, da han beskrev Ecclestone som værende hverken pålidelig eller ærlig. Samtidig konkluderede han, at den betaling, der fandt sted, var bestikkelse, men frifandt ham, fordi den angiveligt ikke ændrede ved udfaldet.

”Betalingen var bestikkelse. Den bliv foretaget, fordi Mr. Ecclestone ønskede at træde ind i en korrupt aftale, der var lavet med Dr. Gribkowsky,” kom det fra dommeren.

Ecclestone går fri, fordi der ikke er bevist noget tab til Constantine som følge af bestikkelsen.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Lotus og Renault forlænger Magnussen tilbage på toppen »