Red Bull har et helt nyt problem

Race engineer for Red Bull, Andy Damerun, som er med under testen i Bahrain, kommer med nye udmeldinger om teamets situation.

Red Bulls drømmetrio . Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Af: Frederik Langebeck (fl@bmf1.dk) d. 20/2 2014 klokken 16:02

Mens McLaren og Kevin Magnussen kører omgang efter omgang, uanset om det er på Jerez eller i Bahrain, så står det anderledes skidt til med Red Bull.
Det hæderkronede team fik kun kørt 21 omgange under sidste test, og i Bahrains ørken skulle der kun gå 14 omgange, før Sebastian Vettels RB10 ikke længere kunne følge med.

Man kunne straks foranledes til at tro, at det endnu engang var Renaults motorkomponenter, der ikke leverede som forventet, men tilsyneladende kan vi godt tro om igen, for ifølge Andy Damerun, så står Red Bull med et helt nyt problem.

"Vi er naturligvis igang med at indhente en masse ting, og for os var det meget ligesom den første test, så vi sendte bilen ud for at køre én omgang, så to og forsøgte at bygge videre derfra. I denne forbindelse var de kørte omgange gode. Men vi blev sat ud af spillet af en mekanisk faktor, men det var en uafhængig fejl i forhold til Jerez," udtaler Damerun til planetf1.com.

"Det er sådan, det er at teste. Alle disse problemer skal glattes ud, og de viser sig kun efterhånden, som du gør fremskridt. Vi arbejder på at løse problemet og komme ud igen i morgen."

"Det har en været en hård uge for alle involverede og på fabrikken, og vi har gjort kæmpe fremskridt, selvom de ikke er synlige på overfladen," slutter Damerun.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Magnussen tilbage på toppen Infiniti på vej væk »