Derfor mangler Martini-bemalingen

Vi har hørt det mange gange, vi har set en teamskjorte på et website, og vi har set et spionfoto af den nye Williams FW36, men den officielle bemaling lader vente på sig. Forklaringen er ganske simpel og forståelig; Bahrain er et muslimsk land.

Felipe Massa . Copyright Williams F1

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 21/2 2014 klokken 18:02

I de muslimske lande er alkohol ikke velset og alkoholreklamer ikke tilladt. Det er svært at købe alkoholiske drikke i muslimske butikker, og man er meget religiøse i de her lande.

Derfor har man siden debuten i Bahrain i 2004 altid sprøjtet med rosenvand fremfor champagne på podiet.

Hos Sauber har man droppet Cuervo Tequila mærket. Copyright Sauber Motorsport

Derfor venter man med at tilføje Martini-bemalingen til Williams-raceren, hvilket samtidig har skabt en enorm hype, for hvordan kommer bilen så til at se ud i den officielle krigsmaling? Det finder vi nok først ud af onsdag eller torsdag op til det australske grand prix.

Bemalingen er ventet.

Hos Sauber har man fjernet Cuervo Tequila fra bilerne, men McLaren kører dog stadig rundt med Johnny Walker. De kan ses på bl.a. sidespejlene.

Kevin Magnussen kører dog rundt med Johnny Walker på sidespejlene. Copyright McLaren Media

Der kommer også et nyt logo hos Williams inden sæsonstarten. Måske på grund af den ændrede bemaling, måske på grund af, at det nu er tyve år siden, Ayrton Senna blev dræbt i en Williams-racer, men det nuværende logo opdateres i samarbejde med Senna-familien.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Sådan. Marco fordobler Williams bekræfter Nasr »