Vi mangler fart

Jenson Button udtaler efter de første to træninger, at McLaren mangler fart, selvom de så ud til at være rimeligt godt med. Han forventer, at de andre vil øge farten væsentligt.

Jenson Button . Copyright McLaren Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 14/3 2014 klokken 15:03

Efter årets første to officielle træninger har Jenson Button fået lidt mere at tænke på, hvis du spørger ham.

”Vi er ikke så hurtige, som vi gerne ville være på dette tidspunkt, og slet ikke så hurtige som et par af de andre hold,” kom det fra Magnussens holdkammerat.

Button var lige under 9 tiendedele sekund langsommere end Hamiltons Mercedes i den anden frie træning, hvilket i moderne Formel 1 nærmest er en evighed.

Men det er ikke kun Mercedes, der bekymrer briten. Ferrari viste sig også særdeles stærke, og meget tyder på, at Red Bull har løst deres problemer, så de pludselig også kan være med i toppen.

”Bilen er ikke så dårlig at køre her, som jeg havde forventet, den var faktisk ret sjov,” kom det fra Button, som har vundet løbet i Australien 3 gange.

”En enkelt omgang på de bløde dæk er helt fint, med den voldsomme mængde kræfter, vi har til rådighed, men det er en helt ny måde vi skal lære at kører på.”

”Men det skal vi nok lære, det er bare et spørgsmål om at få sat den rigtige balance op.”

”Vi fik i dag en del kilometer under huden på bilen, hvilket er rigtigt godt, men jeg ved helt ærligt ikke. hvor vi er i forhold til de andre, men der er nogle steder, hvor vi har nået grænsen for, hvad vi kan på nuværende tidspunkt, så må vi jo bare håbe, at det er godt nok,” kom det ærligt fra ham.

”Vi prøver alt, hvad vi kan, men lige nu er der helt sikkert plads til forbedring, for vi er ikke hurtige nok, som det er nu,” sluttede han.

I både 1. og 2. frie træning var Button den bedste af de to McLaren kørere, men vi er mange, der forventer, at forskellen mellem ham og Magnussen bliver mindre i morgen, og at Kevin helt fjerner forskellen i løbet.

OM SKRIBENTEN

Nicolai fra BMF1 Nicolai grundlagde Bil Magasinets Formel 1 side sammen med Allan og har en række Formel 1 web-projekter bag sig. Udover al teknikken, har Nicolai skrevet om Formel 1 siden 1997.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Australiens GP. 2. frie træning: Hamilton hurtigst Bottas & Massa i perfekt samarbejde »