Eric Boullier: Fantastisk weekend af Kevin

McLarens nye racing director, Eric Boullier, roser her dagen derpå Kevin Magnussen til skyerne. Franskmanden er oprigtigt imponeret over sit nye stjerneskud.

Erick Bouillier . Copyright McLaren Media

Af: Jens Hvas (jh@bmf1.dk) d. 17/3 2014 klokken 20:03

Det er ikke kun herhjemme i lille Danmark, vi er oppe at køre over Kevin Magnussens debut i Formel 1. Den imponerende indsats på banen i Melbourne har kastet masser af respekt af sig, og McLarens nye racing director, franske Eric Boullier, som sidste sæson var chef for Kimi Räikkönen og Romain Grosjean hos Lotus, er blandt de mange, som har de store superlativer fremme.

McLarens Eric Bouillier. Copyright McLaren Media

I en weekend, hvor Kevin under særdeles vanskelige vilkår først formåede at udkvalificere sin langt mere erfarne teamkammerat Jenson Button, og derefter i løbet tangerede Jacques Villeneuves rekord for den bedste slutplacering for en debutant, har Boullier svært ved at finde noget at sætte en finger på.

”Han leverede en fantastisk weekend. Han satte ikke én fod forkert, han kørte som en moden og erfaren racerkører, og jeg må sige, at jeg er forbløffet, for han er altså kun 21 år, men han håndterede det store pres rigtig flot,” siger Boullier og fortsætter:

”Det var ikke nogen nem weekend, og forholdene var meget udfordrende, men jeg er lykkelig og meget imponeret. Han var fremragende.”

Kevin Magnussen jubler over sin 3. plads. Copyright McLaren Media

Franskmanden benyttede også lejligheden til at kigge fremad mod de kommende løb, og han lagde ikke skjul på, at McLaren har masser af arbejde foran sig, hvis man skal holde trit med Mercedes.

”De er rigtig hurtige, og det er tydeligt, at de er et stort skridt foran alle andre, men vi vil gøre vores bedste og fortsætte med at arbejde hårdt på den videre udvikling. Gutterne gjorde et godt stykke arbejde (i Australien), og vi fik begge biler i pointene. Vi hentede gode point, og begge biler nåede i mål, men målet er, at vi også fører mesterskabet efter sæsonens sidste løb,” slutter Eric Boullier.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Klumme: Australiens GP - Dagen Derpå Kevin: Simulatorer duer ikke til alt »