Kevin: ”Kun sejre tæller”

Der er ingen tvivl om, at Kevin Magnussen er yderst tilfreds med sin podieplads i Australien, men for McLaren er det kun sejre, der tæller.

Kevin på podiet . Copyright McLaren Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 27/3 2014 klokken 14:03

Efter en sæson uden podieplaceringer, skulle man tro, at McLarens første mål var at komme tilbage på Formel 1 podiet, men ifølge Kevin Magnussen er det ikke nok.

”Vi viste under det første løb, at vi har en bil, der er blandt de 5 bedste, og min tredieplads var meget opmuntrende for holdet, men vi er ikke tilfredse med at komme på podiet,” kom det i et interview med Kevin Magnussen op til weekendens Formel 1 Grand Prix i Malaysia.

”McLaren ønsker at vinde løb, og det vil jeg meget gerne hjælpe til med at gøre,” tilføjede den hurtige dansker.

Kevin fortalte også, at Ron Dennis havde været forbi ham efter hans imponerende start på Formel 1 karrieren, for at minde ham om, at han skal holde benene på jorden og ikke lade sig rive med af de mange rosende artikler, der har været om ham i alverdens medier.

”Jeg lader mig ikke blive revet med af mit resultat i Australien.”

”Ron har fortalt mig, at jeg skal blive ved med at gøre mit bedste, ikke mindre, og så nyde det, samtidig med at jeg skal huske at holde jordforbindelsen, hvilket jeg syntes er rigtig gode råd,” kom det ærligt fra Magnussen.

”Det har været nogle helt vanvittige måneder, siden jeg sikrede mig sædet, og så tilmed komme på podiet i mit første løb.”

”Det kommende løb bliver dog markant anderledes, fordi det er så meget varmere, hvilket vil påvirke dækkene markant hårdere. En ny bane med nye udfordringer, som jeg aldrig før har kørt på. Jeg håber Jenson kan lære mig meget,” kom det fra det unge håb.

Omkring 2. pladsen i Australien, der oprindeligt var en 3. plads, indtil Ricciardo blev diskvalificeret, udtaler Kevin, at han føler, han blev nummer tre, han husker at køre over stregen som nummer tre, og at han stod på podiet som nummer tre.

Daniel Ricciardo. Copyright Getty Images/Red Bull Racing

”Jeg nyder ikke at være rykket op som nummer to, efter Ricciardo blev diskvalificeret. Selvfølgelig tager jeg pointene med mig, men jeg har ondt af Daniel, som kørte rigtigt godt på sin hjemmebane i sin debut for Red Bull,” sluttede Kevin Magnussen.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Fart i Lotus Sauber biler vejer for meget »