Fart i Lotus

Med begge biler udgået i Australien har Lotus måttet erkende, at de var i større problemer end først antaget. Nu har de muligvis fundet løsningen på problemet.

Romain Grosjean . Copyright Lotus GP

Af: Nadia Enevoldsen (ne@bmf1.dk) d. 27/3 2014 klokken 10:03

På trods af de store problemer, Lotus har haft både under testene og i Australien, er de sikre på, at deres biler stadig har potentiale til at være stærkt konkurrencedygtige.
Teknisk chef Nick Chester tror på, at Lotus kommer tilbage, så snart hovedproblemerne er løst:

"Der er klare, identificerbare områder, hvor vi kan finde store mængder tid. Så snart vi har flere kilometer under bæltet og har arbejdet på bilens balance, så vil kørerne føle sig mere komfortable, og vi vil gøre store fremskridt.”

Samtidig mener han, at bilen stadig er meget stærk aerodynamisk, og at der ikke er noget ved bilens opbygning, der kan forhindre den i at være konkurrencedygtig. Dog tror han ikke på, de finder den manglende fart før Spaniens Grand Prix d. 9-11. maj.

”Jeg håber bestemt på forbedringer i Malaysia og endnu flere i Bahrain, selv om det nok bliver små skridt. Det bliver nok først i Barcelona, at vi er i en mere stabil position og konkurrerer på det niveau, vi ønsker at være på.

En ting er sikkert – Vi kæmper hele vejen med fokus på at få det maksimale ud af E22,” afslutter han.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Hamilton: FIA gør det rigtige Kevin: ”Kun sejre tæller” »