Hamilton: FIA gør det rigtige

I sagen om FIA, Red Bull og brændstofmålere er Hamilton ikke i tvivl om, hvem han holder med. Han er bestemt heller ikke bange for at sige sin mening, selvom han ikke har sat sig ind i det.

Lewis Hamilton . Copyright DaimlerBenz

Af: Nadia Enevoldsen (ne@bmf1.dk) d. 27/3 2014 klokken 09:03

Siden Australiens Grand Prix har snakket gået om diskvalifikationen af Red Bulls Daniel Ricciardo. For os Formel 1-interesserede har det været umuligt ikke at høre bare lidt om sagen.

Det samme gælder for Hamilton. Han har godt nok ikke sat sig ind i sagen ud over de ting, han har hørt i paddocken, men han er i hvert tilfælde ikke bange for at sige sin mening:

”Jeg er meget tilfreds med det arbejde, FIA har gjort de seneste år. Jeg har egentlig ikke læst særligt meget om sagen, men jeg ved, hvor teknisk det er i år, og hvor svært det er,” fortæller han til British Sky Sports.

Lewis Hamilton fik ikke selv point i Australien, da hans motor gik i stykker. Copyright Mercedes AMG

”Vi får konstant opdateringer omkring ting, som vi skal forholde os strengt til, og heldigvis gjorde mit team et godt stykke arbejde, og vi har tydeligvis ikke haft nogen problemer.

Men jeg tror, det blot er en læringsproces, således at alle i løbet af året kommer til at lære ting og lave fejl og arbejde på de ting.”

Selvom Mercedes har klaret det godt indtil videre, er Lewis dog ikke helt sikker på, de har styr på det. Han fortæller om brændstofbegrænsningen:

”Det er en stor spiller i år. Vi skal køre den samme løbsdistance, som vi har gjort de sidste par år, med en tredjedel mindre brændstof. Så det er en virkelig stor udfordring.”

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Sepang ikke imod lavere lyd Fart i Lotus »