Magnussen større end Tom K og Wozniacki

Ekstra bladets online-læsere er i gang med at kåre 'Danmarks største aktive sportsnavn' og med 25.000 stemmer afgivet, så er resultatet ikke til at tage fejl af. Danmarks største atlet p.t. hedder Magnussen...Kevin Magnussen.

. Copyright McLaren Media

Af: Nicolai Ascanius (nj@bmf1.dk) d. 14/4 2014 klokken 10:04

Danmark kan lide en vinder, og derfor har Kevin Magnussen skudt sig ind på førstepladsen i alle sportsinteresseredes hjerter, foran navne som Christian Eriksen, Tom Kristensen og den tidligere favorit, Caroline Wozniacki.

Afstemningen er foretaget blandt læserne på eb.dk, som er et af de største online nyhedsmedier i Danmark. Udover de 25.000 læsere har avisen også fremsat et ekspertpanel bl.a. bestående af tidligere Justits- og Kulturminister, Brian Mikkelsen.

Jackie Stewart anerkender også det store talent. Copyright McLaren Media

Af andre navne kan bemærkes, at Verdens Bedste Bendtner tegner sig for en 7. plads, trods en årrække med skader og manglende spilletid.
Se hele listen hér

Ekstra bladet skriver desuden, at seertallene til Formel 1 er fire-doblet i år, nu hvor Magnussen er med, og rejsebureauer som f.eks. Rapido Travel melder også allerede nu om alt udsolgt på nogle af rejserne. Desuden har selskabet måtte chartre et helt fly til en af turene, for at kunne samle alle de glade Formel 1 entusiaster.

OM SKRIBENTEN

Nicolai fra BMF1 Nicolai grundlagde Bil Magasinets Formel 1 side sammen med Allan og har en række Formel 1 web-projekter bag sig. Udover al teknikken, har Nicolai skrevet om Formel 1 siden 1997.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Schumacher vågen Dennis ville have Magnussen »