Dennis ville have Magnussen

”Det var min beslutning at ansætte Magnussen hos McLaren forud for denne Formel 1 sæson,” udtalte Ron Dennis op til Kinas Formel 1 Grand Prix i den kommende weekend.

Kevin Magnussen . Copyright McLaren Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 14/4 2014 klokken 10:04

Da Kevin Magnussens blev ansat hos McLaren, var der mange, der mente, at det var fordi, det ikke lykkedes McLaren at overtale Force India til at tage ham om bord for en enkelt sæson, men det afviser Ron Dennis nu.

”Magnussen har alt det, der skal til for at han kan træde i Buttons fodspor og vinde en titel,” udtalte McLarens øverste chef Ron Dennis.

Ron Dennis. Copyright McLaren Media

”Beslutningen om at tage Kevin ind var min. Jeg tog beslutningen, fordi jeg følte, at vi havde behov for at se, om han kunne leve op til forventningerne fra vores mekanikere, og indtil nu har han udført et fantastisk stykke arbejde,” kom det direkte fra Dennis, der ikke er kendt for at vise følelser, men som man flere gange så storsmilende under Kevins debut i Melbourne, hvor han sikrede McLaren deres første podieplacering i over et år.

En glad dreng. Copyright McLaren Media

Når det så er sagt, så er Dennis også imponeret over Kevins tidligere holdkammerat Stoffel Vandoorne, som måtte tage endnu et år i Formel Renault 3.5, selvom han blev nummer to i 2013 mesterskabet, ser som bekendt blev vundet af Kevin Magnussen.

”Stoffel Vandoorne gjorde det rigtigt godt i Bahrain, så jeg tror, han vil være højst interessant at se nærmere på mod sæsonslutningen,” kom det fra Dennis.

Vandoorne er juniorkører for McLaren, som Kevin var det sidste år, og kører i år i GP2, efter en beslutning, som McLaren har taget for at gøre ham mere klar til Formel 1.

Dennis blev spurgt ind til om Vandoorne kunne tænkes at erstatte Button, hvis kontrakt med McLaren udløber efter denne sæson. Hertil svarede Ron Dennis:

”Alt er muligt, men Jenson gør et godt arbejde. Han er hurtig og dedikeret, så der er ingen grund til, at vi ikke skulle fortsætte med Button, men der er stadig en lang sæson foran os,” sluttede Ron Dennis.
Andre rygter peger mere mod, at Jenson Button kunne miste sit sæde til Fernando Alonso, som er træt af Ferrari. Men sidst spanieren kørte for McLaren, var det ved siden af Lewis Hamilton, hvilket ikke gik så godt for ham. Det vil måske få Alonso til at tænke sig om endnu engang i forhold til at skulle blive holdkammerat med Kevin Magnussen.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Magnussen større end Tom K og Wozniacki Domenicali fyret »