Domenicali fyret

Officielt træder Stefano Domenicali frivilligt tilbage fra sin rolle som chef for Ferraris Formel 1 hold med øjeblikkelig virkning, men uofficielt er den sympatiske italiener blevet fyret efter vedvarende dårlige resultater.

Stefano Domenicali . Copyright Ferrari Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 14/4 2014 klokken 13:04

”Der er specielle tidspunkter i alles professionelle liv, hvor man bliver nødt til at træffe nogle svære beslutninger, fordi man ved, de er rigtige,” stod der i udmeldingen fra Domenicali.

”Det er tid til store forandringer!”

”Som chef tager jeg hele ansvaret, som jeg altid har gjort, for den situation, holdet er i nu,” kom det yderligere fra italieneren.

””Beslutningen er taget med henblik på at ryste godt op i holdet, og for at få gruppen til at få mulighed for at gøre det så godt som muligt.”

”Af hele mit hjerte, takker jeg alle de mænd og kvinder på holdet, kørerne og partnerne, for det fantastiske sammenhold vi har nydt gennem alle årene.”

”Jeg håber, at Ferrari meget snart vil være tilbage, hvor de fortjener at være!”

”Til sidst vil jeg takke vores præsident (Luca di Montezemolo red.) for altid at have givet den nødvendige støtte til mig og alle vores fans. Jeg beklager kun, at vi ikke har formået at høste det, vi har arbejdet så hårdt for at opnå,” sluttede Stefano Domenicali, som således er fortid hos Ferrari.

Domenicalis afløser er Marco Mattiacci, som kommer fra en stilling som CEO for Ferraris Nord Amerikanske forretning.

Stefano Domenicali og Luca di Montezemolo

Luca di Montezemolo takker Domenicali for hans indsats.

”Jeg takker Stefano Domenicali, ikke kun for hans konstante dedikation og store arbejde, men også for den stærke sans for ansvar, han har vist, selv i dag, ved altid at sætte Ferrari højere end andre interesser,” kom det fra Ferrari præsidenten, lige efter Domenicalis afsked.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Dennis ville have Magnussen Magnussen beholder andenpladsen »