• Forside

Michael stopper før mig

Hvornår stopper Michael Schumacher i Formel 1? Et spørgsmål som indtil videre ikke er blevet besvaret. Hvornår stopper Ralf Schumacher i Formel 1? Et andet spørgsmål som heller ikke er blevet besvaret. Ifølge brødrenes far Rolf stopper Ralf først.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 4/7 2006 klokken 11:07

Ralf Schumacher modsiger sin far, når denne påstår, at den yngste søn stopper sin F1-karriere først, og forsøger at afkræfte sin fars forudanelse i den tyske avis ”Bild am Sonntag”.

"Michael stopper før mig," siger Ralf i korte træk.

”Det er jeg ikke sikker på. Alene på grund af hans alder tror jeg, at det til sidst vil blive et problem for ham.”


Stopper Michael Schumacher før Ralf? Så længe dette kan lade sig gøre, så er svaret nej

“Om der er nogle, der tror på mig er jeg dog ikke klar over,” siger Ralf.

Logisk set har Ralf Schumacher ret. Michael Schumacher er den del år ældre end Ralf, at det naturlige stoppested burde være lige om hjørnet. Der er da heller ingen tvivl om, at Ralf Schumacher gerne vil blive længe i Formel 1, men spørgsmålet er om Rolf Schumacher alligevel ikke ender med at få ret.

Alle ved hvad Michael Schumacher står for og hvad han kan i en bil. Ralf Schumacher har ikke haft den samme kometkarriere som storebroderen, og selv om Ralf på sine gode dage kan køre lige op med feltets bedste, så har han stadig en del dårlige dage, hvor intet vil som det skal.

Ralf Schumacher kører i øjeblikket hos Toyota. Resultaterne er ikke prangende, og hvis holdkammeraten Jarno Trulli, som rygterne i øjeblikket siger, er ved at forlænge hos Toyota, så er det ikke sikkert, at der er plads hos det tysk/japanske hold længere.

De andre topsæder er også ved at være fyldt op eller har så mange topkandidater, at Ralf Schumacher kan ende blandt feltets ringere teams, og spørgsmålet er om han er interesseret i dette?