• Forside

Fisichella er blandt de bedste

Renaults præsident og CEO, Carlos Ghosn, er efter løbet på Indianapolis, kommet med en halv undskyldning til Giancarlo Fisichella, for at have udtalt at han ikke er en top kører. ”Jeg er blevet fejlfortolket,” udtalte franskmanden til Kicker Magazine.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 4/7 2006 klokken 15:07

Renault har valgt at forlænge deres samarbejde med Giancarlo Fisichella, selvom Ghosn angiveligt ikke mente at han var den helt rigtige på holdet.

Eftersom Fernando Alonso søgte nye udfordringer på et andet hold efter denne sæson, valgte Flavio Briatore derfor at forlænge med Fisichella for at opnå en vis form for kontinuitet.

Men på det seneste, har Fisi vist sig rigtigt godt kørende og meget tyder på, at han er ved at få selvtilliden tilbage. Således var han også den klart bedste af de to Renault piloter på Indianapolis Motor Speedway i sidste weekend.

Renaults CEO har da også valgt at trække sine nedladende udtalelser i land, med et påskud om at han var blevet misforstået.

Samtidig med denne interne postyr, har Fisichella en retssag kørende mod Eddie Jordan for manglende aflønning, hvilket dog ikke lader til at påvirke italieneren, der er i sit livs form for tiden.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER