Kevin med vinderchancer i Spanien

McLaren har meldt ud, at de har løst deres downforce problem, og at opdateringerne vil være på bilerne, når de kommer til Spanien.

. Copyright McLaren Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 22/4 2014 klokken 15:04

Kinas Formel 1 Grand Prix var en meget stor skuffelse for Mclaren, men allerede nu melder Mclaren ud, at de har styr på problemet, og at de kommer med en stærkt opdateret MP4-29 i Spanien.

Udmeldingen kommer fra Eric Boullier, som også tidligere har været optimistisk i forhold til McLarens fremgang, men nu skulle den være god nok.

”Det er 100 % sikkert, fordi vi allerede ved, hjemme på fabrikken, hvad der vil ske i de næste tre til fire løb,” kom det fra franskmanden i et interview med Autosport.

Erick Bouillier. Copyright McLaren Media

”Jeg ved, hvad de laver, så jeg ved, at vi er rigtig dygtige til at udvikle nye komponenter i et højt tempo.”

”Det vi har fundet ud af over de seneste par uger, er rigtigt godt.”

”Vi har fundet meget stor fremgang i vindtunnelen, så jeg håber, det er klar så tidligt som muligt,” kom det yderligere fra franskmanden, der stadig er meget fascineret af sin nye arbejdsplads.

”Hjemme på fabrikken er det i orden, så det er bare et spørgsmål om at få komponenterne klargjort og sendt til banen,” sluttede han.

Der skulle således være en chance for at se topresultater fra McLaren igen i Spanien.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Button frem for Alonso Räikkönen: Det er min egen skyld »