Button frem for Alonso

Kevin Magnussen vil hellere være på hold med Jenson Button frem for Fernando Alonso, hvis det er op til ham at vælge. Rygter om at Button bliver erstattet af Alonso i 2015 tager til.

Kevin Magnussen og JB . Copyright McLaren Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 22/4 2014 klokken 14:04

Flere og flere medier rapporterer om, at Fernando Alonso angiveligt skulle være i tætte forhandlinger med McLaren omkring et sæde i 2015, hvor holdet skifter Mercedes ud med Honda som motorleverandør.

Men hvis det er op til Kevin Magnussen, så fortsætter han mindst endnu et år med Jenson Button som holdkammerat.

Til spørgsmålet om, hvordan han ville have det med at få Fernando Alonso som holdkammerat, svarede Kevin følgende: ”Jeg vil ikke have noget imod det, men ærligt, så er jeg glad for tingene, som de er nu.”

”Jeg mener, at have en som Jenson, der er let at omgås og som taler rigtigt godt engelsk og forstår, hvordan man skal forklare tingene, som samtidig er hurtig og erfaren, er optimalt.”

”Jeg kan ikke forestille mig en bedre holdkammerat end Jenson,” sluttede Kevin i et interview med den spanske avis Daily AS.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Button betvivler Kevin med vinderchancer i Spanien »