Renault stærkt på vej

Renault har meldt ud, at de forventer at deres ”Power Units” er helt på plads, når formel 1 feltet ankommer til Canada, og måske endda før.

Sjovt Lotus-billede . Copyright Lotus Renault GP

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 30/4 2014 klokken 11:04

Opgaven med produktion af de nye og meget komplicerede,Power Units til Formel 1 har vist sig at være en større udfordring for Renault end for Mercedes, hvilket er kommet noget bag på den franske producent.

Renault havde forventet, at de skulle bruge en del af sæsonen på at få deres nye motorpakke til at fungere, men de havde også forventet, at de øvrige producenter ville have samme indkøringstid.

Det har nu vist sig, at især Mercedes ikke har haft de samme udfordringer, hvilket betyder at bl.a. Red Bull nu halser efter i kampen om mesterskaberne.

Hos Renault er man dog fortrøstningsfulde.

”Vi har i første omgang haft fuld fokus på at gøre motorerne stabile, hvilket vi er tæt på nu,” kom det fra Renaults chef for banesport, Rémi Taffin.

”Det er ikke kun performance vi har behov for, vi skal også kunne komme i mål,” tilføjede han.

”Vi er glade for den tid, vi har mellem Kina og Spanien, hvilket betyder, at vi vil være tættere på målet, når vi kommer til Spanien, men vi forventer først at være helt klar, når vi kommer til Cananda.”

”En del af stabiliteten og motorens styrke hænger sammen med den olie, vi bruger, og den benzin, motorerne kører på, hvilket vi er i tæt dialog med vores leverandør Total om,” sluttede den optimistiske franskmand.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Argentina vil tilbage på kalenderen Bye bye Sepang »