Total problemet

Red Bulls problemer med benzinmængdemåleren kan ligge i deres benzin. Det meldes ud, at Red Bulls benzinleverandør Total kan have tilsat et additiv, der opløser en pakning i Flowmåleren.

Daniel Ricciardo . Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 22/4 2014 klokken 13:04

Den franske brændstofproducent Total kan meget vel være årsagen til, at Red Bull har problemer med deres Flowmålere, viser ny forskning.

Red Bull løb ind i problemer med en måler igen i Shanghai i denne weekend, men frem for blot at ignorere det, valgte de at gøre noget ved det, så de ikke endte i en diskvalificering igen, som det skete i Australien.

Red Bull fandt en løsning på problemet sammen med FIA, men man fandt ikke selve årsagen.

Nu er der dog noget der tyder på, at det er selve benzinen, der leveres af Total, der er problemet, men hvilket additiv det er, der opløser pakningen, har man endnu ikke fundet ud af.

Når den omtalte pakning er utæt, kommer der et forkert resultat fra måleren, men hvor forkert det er, og om det er nok til, at man med rimelighed kan sige, at de ikke brød reglerne i Australien, vides ikke.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Vettel under pres Button betvivler »