Vettel under pres

Den regerende verdensmester, Sebastian Vettel, har fået store udfordringer på Red Bull holdet, da han ikke er kongen på holdet mere, samtidig med at han har svært ved at få den nye racer til at fungere lige så godt som Ricciardo.

Sebastian Vettel . Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 22/4 2014 klokken 12:04

Der er ingen, der er i tvivl om, at Sebastian Vettel ikke ligefrem nød situationen i weekendens GP, hvor han blev bedt om at lade holdkammeraten Daniel Ricciardo komme forbi, men hvor længe vil Ricciardo have bedre fat i bilen end Vettel?

Vettel har været vant til at have feltets bedste bil, som han tilmed fik tilpasset til at passe perfekt til sin kørestil. I år er det helt anderledes.

De nye biler skal køres helt anderledes end de biler, Vettel har vænnet sig til, hvilket giver ham større udfordringer end Ricciardo, som ikke har kørt en Red Bull før, men har været vant til at kæmpe mere med bilen, hvilket kan være grunden til, at han har fordelen nu.

Men når man ser på, hvad Sebastian Vettel tidligere har formået, så er der ikke nogen tvivl om, at han nok skal komme igen, og at han nok også skal få Red Bull til at hjælpe ham til at få en bil, der passer ham bedre.

Flere har været ude og sige, at dette er beviset på, at Vettel ikke er så god som hans 4 verdensmesterskaber viser, men lad os nu se, når turen kommer til Spanien, hvor alle, inklusiv Red Bull, kommer med store opdateringer.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Kinas GP - Dagen Derpå Total problemet »