Williams har det godt

Der har verseret mange rygter om de forskellige holds dårlige økonomi, herunder Williams, der angiveligt skulle lide under manglende sponsorindtægter, siden BMW forlod dem. Det passer heldigvis ikke.

. Copyright Williams F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 2/5 2014 klokken 09:05

Williams havde ikke ligefrem den bedste sæson i Formel 1 i 2013, men det kan man ikke se i deres netop udsendte regnskab.

”Selvom 2013 var en vanskelig sæson for holdet på banen, kan vi rapportere om et regnskabsresultat, der indeholder megen optimisme,” udtalte Frank Williams i forbindelse med udsendelsen af regnskabet, der viser at holdet havde en markant forøgelse af indtægter i forhold til 2012.

Williams Groups overordnede resultat viser, at de havde en vækst på intet mindre end 25% år til år, hvilket gav dem en indtægt på intet mindre end 1.2 milliarder Kr., mod 961 millioner i 2012.

Overskuddet blev på massive 110 millioner Kr., mod 47 millioner i 2012.

I Formel 1 afdelingen gik det også rigtigt godt. Her var indtægtsvæksten på 26% i forhold til 2012.

Mange har længe set Williams Gruppens aktiviteter udover Formel 1, som det der har sørget for, at de blev holdt oven vande, men igen viser regnskabet noget andet.

Williams Formel 1 omsatte for lige under 1 milliard Kr. i 2013, med et overskud på 105 millioner Kr.

Tilgangen af Felipe Massa til i år, hvilket har medført flere stærke sponsorer og en ny hovedsponsor i form af Martini, samt flere rigtig gode resultater fra starten af sæsonen, giver et samlet indtryk af, at det går rigtigt godt for Williams.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« I dag for 20 år siden….. Nigel Stepney død. Opdateret »