Button: Vi skal lære at forstå vores bil

McLaren fik en flot start på sæsonen, men sidenhen er det gået ned af bakke for det stolte team. Jenson Button mener, at nøglen til fremgang ligger i at lære at forstå den nye racer.

Jenson Button . Copyright McLaren Media

Af: Jens Hvas (jh@bmf1.dk) d. 6/5 2014 klokken 18:05

Efter en historisk dårlig 2013 sæson var McLaren i høj grad ude på at revanchere sig i år, og åbningsløbet i Melbourne gav da også grund til optimisme. De 3 efterfølgende løb viste dog et noget andet billede, og optimismen er vendt til skepsis og bange anelser.

Kevin Magnussens erfarne teamkammerat, Jenson Button, er ligesom resten af teamet bekymret over den manglende performance, men briten mener at vide, hvad der skal til. Det handler om at lære raceren at kende og finde nøglen til at forløse dens potentiale.

Jenson Button. Copyright McLaren Media

”For os handler det ikke blot om at medbringe nye dele til bilen; det handler om at forstå bilen og knække koden til bilens hemmeligheder,” siger Button.

”Vi befinder os stadig på et tidligt stadie med raceren, og for os handler det mindre om de komponenter, vi monterer på bilen og mere om det store billede – vi skal finde en brugbar retning at arbejde i, vi skal turde have tillid til vores målinger, og vi skal presse hårdt på. Vi ved alle, at dette team har kapaciteten til at udvikle en racer henover sæsonen, så jeg håber og tror, at vi snart vil rykke nærmere fronten,” slutter den 34-årige brite.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Podiet tilhører Domenicali, ikke Mattiacci Brawn til Ferrari? »