Brawn til Ferrari?

Ross Brawn har været på besøg hos Ferrari. Rygter siger, at det var for at tale om jobbet som chef for Ferraris Formel 1 hold, mens Brawn selv udtaler, at det blot var et høflighedsbesøg under hans ferie i Italien.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 7/5 2014 klokken 08:05

Kort inden Kinas Formel 1 Grand Prix stoppede Ferraris mangeårige Formel 1 chef, Stefano Domenicali, som følge af manglende resultater.

Afløseren var den ukendte Marco Mattiacci, der kom fra en stilling som chef for Ferrari i Nordamerika. En mand som langt de fleste anser som en midlertidig erstatning for Domenicali, indtil det hæderkronede hold finder den rette person til at styre holdet.

En af de personer, der hurtigt blev bragt i spil af medierne, var Ross Brawn, der tidligere har haft succes med Ferrari, men som lige nu officielt er gået på pension, efter han blev tilovers hos Mercedes GP efter sidste sæson.

Nu er Ross Brawn så blevet set hos Ferrari, hvilket straks har sat spekulanterne i højeste beredskab.

En talsmand fra Ferrari har da også bekræftet, at Brawn var på besøg, men siger, at der blot var tale om et længe planlagt besøg sammen med nogle venner.

Brawn selv siger, at han var hos Ferrari sammen med en gruppe venner, som han rejste rundt i Italien med.

”Vi har også planlagt at besøge så mange vingårde som muligt,” kom det som en hyggelig tilføjelse fra Brawn.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Button: Vi skal lære at forstå vores bil Vil have navneændring til Spaniens GP »