Alonso skal ingen steder, heller ikke til Mercedes

Til trods for at Fernando Alonso kun var seks sekunder fra at blive overhalet med en omgang i Spanien, forsikrer han, at et skifte ikke kommer på tale - heller ikke hvis det er Mercedes.

Fernando Alonso . Copyright Ferrari Media

Af: Frederik Langebeck (fl@bmf1.dk) d. 12/5 2014 klokken 18:05

"Nej." Så kontant var meldingen fra Fernando Alonso til SkySports, adspurgt om, hvorvidt han påtænkte et skifte til et andet hold, heriblandt Mercedes som det primære, hvis det ikke lykkes for Ferrari at skabe bedre resultater henover sæsonen.

Spanieren står allerede nu, hvis Mercedes dominans holder sæsonen ud, uden reelle mesterskabschancer og har ved flere lejligheder udtalt sig kritisk om sin stejlende hingst og udtrykt behov for nye ændringer hos teamet. Alt dette har dog endnu ikke fået Alonso, som har kontrakt med Ferrari til og med 2016, til at spekulere i et skifte.

"Jeg tror, at vi bliver nødt til at arbejde bedre og have en bedre bil hos Ferrari. Vi har potentiale og yderst professionelle folk, så vi kan klare det sammen."

"Vi kan gøre det i denne her sæson. Vi er bagud, det er vi alle sammen, og det vil blive hårdt, men vi er stadig kun ved det femte løb i sæsonen. Vores job er at gøre det hårdt for Mercedes, men når de har så stort et forspring, så stresser de ikke på det materielle, så vi må gøre vores arbejde bedre."

Heller ikke hos Mercedes synes der at være varme tanker om en skilsmisse. Toto Wolff udtalte, på baggrund af rygterne om Alonso, at de ikke har nogen som helst hensigt om at udskifte vielsesringene på hhv. Nico Rosberg og Lewis Hamilton, som i søndagens løb endnu engang sluttede 1 og 2.

"Vi har et langsigtet forhold, vi er ikke ude efter et one-night stand," udtalte den administrerende direktør hos Mercedes.

"Hvis du havde et solidt ægteskab, og vi også havde haft et solidt ægteskab, så havde der ikke været nogen flirten overhovedet."

"Jeg tror, at nogle af de her oplysninger er citeret ud af kontekst. Han (Alonso red.) er en fantastisk og kompetent racerkører, men vi har to drenge, som er på toppen af det hele lige nu, og jeg vil ikke udskifte dem for noget som helst i verden."

Det tyder derfor ikke på, at der lige foreløbigt bliver behov for at skulle diskuteres hustrubidrag og underskrives skilsmissepapirer i de to solide ægteskaber.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Button: Uerfaren Kevin en del af problemet Suzie var fantastisk »