Suzie var fantastisk

”Jeg har det som om, jeg igen har en bil, jeg kan køre,” udtalte Sebastian Vettel efter weekendens Grand Prix, hvor han havde fået en ”ny” bil stillet til rådighed, da man havde en mistanke om, at der var revner i den første.

Sebastian Vettel . Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 13/5 2014 klokken 11:05

Sebastian Vettel havde en del tekniske problemer med sin Red Bull racer i løbet af weekenden, men da teamet havde fået styr på raceren op til selve løbet, var det en ny og forandret Sebastian Vettel, vi så.

For første gang i år var Vettel i stand til at bruge bilen fuldt ud og være hurtigere end Ricciardo over løbet.

”Jeg har det, som om jeg har en bil i mine hænder igen,” kom det fra en tilfreds Vettel.

”Jeg føler, det har gjort en forskel at få skiftet chassis. I det mindste har det fjernet spørgsmålstegnet ved den,” kom det yderligere fra den 4-dobbelte verdensmester.

RB10 er helt klart en rigtig god bil, men ifølge Vettel mangler Renault fortsat at gøre noget godt for dem.

”I selve bilen føler man ikke, at der er flere kræfter, men vi var ikke så sårbare på de lige strækninger som normalt, så jeg er sikker på, at vi har opnået lidt mere,” kommenterede Vettel på spørgsmål til den nye benzin, som deres leverandør Total leverede til dem i Spanien.

Men samtidig med at Vettel er glad for sin fremgang, erkender han også, at Mercedes bare har gjort det bedre end alle andre med deres nye bil og især motorer.

”De har en fantastisk motor, to rigtig dygtige kørere, en rigtig god bil og et rigtigt godt hold.”

”De gør det rigtigt godt, og det ville være forkert at brokke sig over, hvor dominante de er. De har bare gjort et bedre arbejde end alle andre i år, og de fortjener at være der, hvor de er,” sluttede verdensmesteren, der dog ikke vil opgive kampen om endnu en titel, især ikke efter weekendens løb i Spanien.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Alonso skal ingen steder, heller ikke til Mercedes Barcelona test dag 1 – Omvendt dag »