McLaren gør deres bedste

Eric Boullier forsikrer, at Wokingteamet arbejder ved højeste hastighed for at komme fri af de nuværende problemer.

Kevin Magnussen . Copyright McLaren Media

Af: Frederik Langebeck (fl@bmf1.dk) d. 21/5 2014 klokken 17:05

Forud for Spaniens GP var der ellers blæst til angreb fra McLaren, da holdets franske leder proklamerede, at McLaren nu havde fundet nøglen og var dér, hvor de gerne ville være.

Desværre blev historien som bekendt en anden, men Eric Boullier forsikrer, at McLaren gør alt, hvad der står i deres magt og vil arbejde året ud på at forbedre deres bil.

Derfor bliver der også med spænding set frem til næste GP i Monaco, hvor der ikke på samme måde køres på en konventionel bane.

"Selvom vores kørere har en forskellig indgangsvinkel - Jenson Button er en tidligere vinder og Kevin Magnussen gør sin debut - så er begge ivrige efter at se, hvad de kan få ud af det hele. Monaco er altid et anderledes løb, fordi du sommetider kan opnå mere, end du kan på de mere normale baner - specielt i det berømte Casino, hvor du kan score det hele, hvis du spiller på dit held."

"Naturligvis handler Monaco også om held, men endnu mere om det arbejde, der foregår i garagen. Vores mekanikere arbejder, upåagtet af vores performance på banen, på at vores biler er velbyggede og stabile, og på samme måde arbejder vores ingeniører på at få hver eneste lille grad af kræfter ned i asfalten."

Til trods for tre hårde løb i streg bevarer Boullier optimismen.

"Vi arbejder stenhårdt på at lave de nødvendige ændringer på bilen. Vi er sikre i processen og håber, at det snart vil kaste noget af sig," slutter franskmanden.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Monaco bliver hård Newey og Ferrari »