Kimi vil ikke give Kevin en undskyldning

Kimi Räikkönen ødelagde det, der lignede et perfekt løb for Kevin Magnussen, dan han forsøgte at overhale, hvor der ikke var plads, hvilket kostede dyrebare point for danskeren.

Kevin Magnussen . Copyright McLaren Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 26/5 2014 klokken 12:05

Noget kunne tyde på, at Kimi Räikkönen har problemer med Kevin Magnussen, efter at de et par gange tidligere har været i nærkontakt.

Den finske Formel 1 stjerne vil ikke sige undskyld til Kevin efter hans oversatsede overhalingsforsøg i Monacos snævre gader, der sendte dem begge flere pladser bagud i løbet.

Ikke nok med at Kimi lavede et overoptimistisk overhalingsforsøg på Kevin, så var finnen også dum nok til at bakke op på Kevins frontvinge i forsøget på at komme videre, selvom han kunne se danskeren bag sig.

”Jeg ved ikke, om han havde drukket,” kom det efterfølgende fra Kevin. ”Han opførte sig meget mærkeligt.”

”Han bakkede op på min frontvinge, hvilket betød, at jeg blev nødt til at holde stille, til han var kørt frem igen, ellers havde jeg knækket vingen. Det kostede os begge ekstra tid,” kom det fra danskeren, der ud over problemerne med Kimi Räikkönen også havde motorproblemer, der dog heldigvis gik i sig selv igen.

Kevin forventer ikke at få en undskyldning af Kimi, selvom alt tyder på at det er Kimis tur til at få nogle point i den sorte bog, der ultimativt kan udløse en løbsstraf.

Om der tilfalder Kimi en form for straf, ud over straf point, inden næste løb, er der ikke kommet noget ud om endnu.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Marussia skriver historie Sur Kimi »