Sur Kimi

Endnu engang var Kimi Räikkönen involveret i uheld, og endnu engang var Fernando Alonso heldig med at komme frem blandt de bedste.

Kimi Raikkonen . Copyright Ferrari Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 26/5 2014 klokken 12:05

Der er ingen tvivl om, at Fernando Alonso er den, der har fået mest ud af Ferrarien i år, samtidig med at Kimi Räikkönen er den, der er uheldig.

Nogle gange følger uheldet bare dem, der selv beder om det, og heldet dem, der søger det, hvilket afføder respekt til Alonso men ikke medlidenhed med Räikkönen.

Ikke nok med, at Kimi kørte som en vodkastiv finne, da han forsøgte at gå forbi Kevin på de sidste omgange, selvom det var tydeligt, at der ikke var plads, samtidig var han også uheldig at kollidere med Chilton, da han var på vej forbi feltet under Safty Car, hvilket kostede Kimi en punktering.

Kimi mener, at Chilton skulle haft mere end en reprimande, som han selv fik for uheldet med Kevin senere, fordi sammenstødet med Chilton ødelagde hans løb, da han skulle ind og skifte dæk en ekstra gang.

Men at han selv ødelagde løbet for Kevin, er der ikke så meget at sige til for finnen, der helt undlader at kommentere på den situation i et interview med ESPN.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Kimi vil ikke give Kevin en undskyldning Vettel er skuffet »