Halløj, her kommer McLaren

Vi har hørt det før i denne sæson, men nu skulle det være ganske vist: McLaren kommer til Canada med nye opdateringer, der skulle give dem en fordel på den specielle bane.

Kevin Magnussen . Copyright McLaren Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 3/6 2014 klokken 09:06

Monacos Formel 1 Grand Prix var opmuntrende for McLaren, der tog fra fyrstendømmet med to biler, der sluttede i pointene.

Monaco er dog et helt andet løb end det, vi kommer til at opleve i Canada, men det skræmmer ikke Eric Boullier, der igen er ude med store visioner for det kommende løb.

”Vi har tilført bilen opgraderinger siden sæsonstarten. Siden Spaniens Grand Prix har der været et endnu stærkere skub på udviklingen,” fortalte Boullier under et interview med Autosport.

”Til løbet i Monaco kom vi med en række mekaniske opdateringer, som også vil virke godt på højhastighedsbanen i Canada,” tilføjede han.

Det specielle ved banen i Canada er, at der er en del lige strækninger, hvor der kan køres stærkt, og en del chikaner og lavhastighedssving, der angiveligt skulle passe McLaren raceren godt.

Ifølge Boullier er McLarens eneste rigtig store problem nu deres evne til at tage højhastighedssving optimalt.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Endnu et nyt Formel 1 hold på vej Kevin er så klar »