Kevin er så klar

Kevin Magnussen er klar til at stifte bekendtskab med endnu en ny bane, og han tror, at det bliver godt. ”Den minder lidt om Monaco, men den er meget hurtigere!”

Kevin Magnussen . Copyright McLaren Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 3/6 2014 klokken 15:06

Under det sidste Formel 1 løb i Monaco lykkedes det for McLaren at få begge biler med i pointene igen, efter tre løb hvor begge sluttede lige udenfor pointene, men problemer med Kevins motor i den sidste del af løbet betød, at han rykkede tilbage fra en placering som nummer 6 til en 10. plads og kun et enkelt point.

Det håber Magnussen at ændre på, når Formel 1 feltet indtager Circuit Gilles Villeneuve i Montreal, Canada, som han mener minder meget om Monaco, bare markant hurtigere.

”Det vil være dejligt at få en weekend uden problemer efter en række weekends med problemer,” udtalte han til McLarens hjemmeside.

”Tingene gik ikke min vej i Spanien og Monaco, og selvom det ikke var min fejl, ønsker jeg blot at komme i gang igen og arbejde med mekanikerne omkring det optimale set-up, så vi kan levere et godt resultat uden fejl,” tilføjede han.

”Jeg tror, det bliver interessant at se, hvad vi kan præstere, hvis vi går fri af problemer.”

”Det Canadiske Grand Prix er et af de løb, jeg har set meget frem til. Det er et af de løb, jeg altid har sikret mig at se på TV, og jeg syntes, at det altid har set ud som et af de bedste,” kom det fra den glade optimistiske dansker.

”Banen ser meget sjov ud med et godt miks af sving. Det er en bane, hvor man gerne vil have bilen sat godt op under en, da den har utrolig mange retningsskift, hvis man ser bort fra baglangsiden,” sluttede unge Magnussen.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Halløj, her kommer McLaren Pirelli åbne for at eksperimentere »