Nico vred

Rosberg burde være tilfreds med andenpladsen i Canadas Formel 1 Grand Prix, men det er han ikke. Vreden er rettet mod holdet, som han mener fejlede i søndags.

Nico Rosberg . Copyright Mercedes AMG

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 10/6 2014 klokken 09:06

”Vi bliver nødt til at være skudsikre,” kom det fra Rosberg efter løbet.

”At tabe sejren på den måde er meget skuffende for mig men også for holdet,” kom det yderligere fra den førende i VM stillingen.

”Vores ambition er, at vi skal slutte et og to, så vi bliver nødt til at sikre os, at vi er tilbage i form inden Østrig.”

Canadas Formel 1 Grand Prix var det første løb i år, hvor det ikke var en Mercedes kører, der indtog det øverste trin på sejrspodiet, hvilket ikke passer Rosberg særlig godt, men noget som mange Formel 1 fans er glade for at se.

Hamilton udgik af weekendens løb med motorproblemer, hvilket også var det, der sendte ham ud af åbningsløbet i Melbourne, mens det lykkedes for Rosberg at få sin Mercedes til mål, dog med stærkt reduceret kraft fra den ellers stærke Mercedes Power Pack.

Uden at der er kommet en officiel udmelding fra Mercedes om, hvad problemet var, så er der meget, der tyder på, at det var ERS systemet, der oplader bilens batterier og tilfører den ekstra 160 HK, der var problemet.

Meldingen var, at Mercedesraceren havde problemer med overophedede bagbremser, der genererer strømmen til ERS systemet, og det var tydeligt at se på grafikken fra Rosbergs racer under løbet, at ERS ikke blev anvendt, og at der ikke var nogen opladning af systemet sidst i løbet.

En officiel udmelding fra Mercedes forventes at komme i løbet af ugen.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Max Chilton straffet Massa rasende »