• Forside

Ferrari presser ikke Schumacher

Bilmagasinet Logo . Copyright Bil Magasinet BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 13/1 2006 klokken 14:01

Jean Todt afviser alle forlydender om, at MS skulle være under ekstra hårdt pres fra Ferrari i år, som følge af det dårlige resultat I 2005.


Schumachers kontrakt med Ferrari udløber efter denne sæson, hvilket har fået mange til at spekulere I, at den tidligere verdensmester skal u dog vise sit værd I år, hvis han skal forblive en del af Formel 1, men disse rygter afviser Todt totalt.

P>

Michael Schumacher vintertester
Schumacher tester selv. Sidste års fejl skal ikke gentages


”Der er ikke mere pres på Schumacher i år, end der har været de tidligere år,” kom det fra franskmanden.


”Vi er ikke fokuseret på andet end den kommende sæson, som det er lige nu,” tilføjede Todt. ”Vi har noget at bevise i år og det har vi tænkt os at gøre.”


”At der går rygter om, at der er flere af de andre hold, der ønsker at hyre Michael Schumacher efter denne sæson, lader vi dem om at bruge energi på,” kom det selvsikkert fra Jean Todt, der tror på, at sidste sæson har givet holdet en lærestreg og at det viser sig at være en enlig svale.


Som det er lige nu, så er der meget der tyder på at Todt har ret, med de test resultater vi ser fra det italienske hold for tiden, hvilket ikke ligefrem er normalt fra deres side.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.