• Forside

Ferrari launch den 24. Januar

Bilmagasinet Logo . Copyright Bil Magasinet BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 13/1 2006 klokken 14:01

Jaen Todt har officielt bekræftet overfor Bil Magasinet, at holdet vil præsentere deres 2006 racer tirsdag den 24 januar.


Præsentationen vil finde sted på Mugello banen, mens de første tests vil blive afholdt på Fiorano.


F2006, som bilen med stor overraskelse vil blive døbt, skal ifølge Todt kører sine første rigtige test kilometer på Fiorano allerede i næste uge, altså før den officielle launch.


Schumacher vil selv teste den nye bil allerede i næste uge

”Vi har haft liv i den nye bil i dag, for allerførste gang og vil påbegynde testprogrammet med den i begyndelsen af næste uge, i en privat test på vores egen bane,” udtalte Todt.


Der har været spekulationer om Ferrari, i stil med McLaren, ville starte deres testarbejde med en bil i en anden farve, men den sorte farve som det var forventet de ville teste med, skulle blive erstattet af en rød, dog uden stafferinger og reklamer.


”Planen er at påbegynde testarbejdet allerede på mandag, hvorefter Michael Schumacher vil overtage testarbejdet ugen ud,” kom det oplysende fra Jean Todt.


Således understreger Todt også, at Michael Schumacher er meget tændt og vil bevise, at sidste års resultat var en engangsforestilling.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.