• Forside

Ny aerochef til BMW Sauber

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 13/1 2006 klokken 14:01

BMW Sauber Formel 1 holdet, har annonceret at de sætter større fokus på deres aerodynamik og de har nu ansat den 53 år gamle Wilem Toet som ny aerodynamisk chef, med tiltræden midt i marts måned.


Toet kommer fra en stilling som senior aerodynamiker hos BAR Honda holdet, som han så har valgt at forlade, for at komme til det nye BMW Sauber hold, der vil give ham feltets bedste testmuligheder, med Saubers superavancerede vindtunnel. <

Dækket BMW Sauber F1 racer
BMW Sauber satser på den bedste aeropakke allerede i 2007

Mario Theissen, der er manden bag Toets tiltræden,er ovenud lykkelig for sit scoop, som han kalder for en milepæl i den rigtige retning for det nye BMW Sauber hold.


”At få Toet med ind i det nye BMW Sauber hold, giver os et stort boost i udviklingen af vores kommende bils aerodynamik på fabrikken i Hinwil,” udtalte BMWs motorsportsdirektør i en pressemeddelelse på holdets hjemmeside.


”Toet kommer til BMW Sauber, med mere end 20 års erfaring fra Formel 1, hvilket der ikke er mange der kan prale af,” kom det yderligere fra Theissen. ”Toet vil tilmed få nogle exceptionelle arbejdsvilkår i Hinwil, hvor Sauber har opført en første klasses vindtunnel.”


Toet ar ansat til at udvikle BMW Saubers 2007 racer og vil have fokus på dette. Men det forventes, at han også vil få indflydelse på 2006 raceren, når vi kommer hen over sommeren.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.