• Forside

Ny SA udskudt, igen

Dagens allerstørste nyhed, må så absolut være, at Super Aguri endnu engang må udskyde debuten for deres nye racer, der bliver den første Super Aguri racer, eftersom deres nuværende racer er en gammel Arrows.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 10/7 2006 klokken 11:07

”Bilen er desværre kun 90% klar,” kom det fra en skuffet Super Aguri talsmand.

Super Aguri havde planlagt at stille til start i Frankrig med deres første egen-udviklet racer, men opgaven har været sværere end forventet. Derfor har holdet endnu engang måtte bide i det sure æble og meddele, at vi ikke skal forvente at se deres nye bil til start før det tyske Grand Prix på Hockenheim.

Den nye SA06 har været gennem FIAs crash test, som den tilmed har bestået. Den er da også 90% klar, men mangler stadig at kører sine første kilometer.

Monocoquen skulle være relativt avanceret og meget let. Aerodynamisk set, skulle den også være blandt de bedste, ifølge SA. Tilmed har alle de nyeste Honda features fundet vej ned i den nye bil, så som Hondas meget omtalte gearkasse, der skifter gear uden at tabe moment.

Nu skal Super Aguri ud og teste den nye bil, som er sat til at debutere på Hockenheim.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER