• Forside

Fisichella har indgået forlig

Eddie Jordan og Giancarlo Fisichella har indgået et forlig omkring manglende betalinger fra Giancarlo Fisichellas tid hos den økonomisk trængte Irer. Detaljer om forliget er hemmeligholdte.

Eddie Jordan. . Copyright Jordan Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 10/7 2006 klokken 11:07

Kort efter sæsonstarten i år, valgte Giancarlo Fisichella at sagsøge sin tidligere arbejdsgiver Eddie Jordan, for ikke at have overholdt sin del af kontrakten, hvilket ifølge den italienske pilot udmøntede sig i manglende løn.

Om det var en bonus, der var forbundet med kontrakten eller om der er tale om ren løn, meldes der intet ud om, men parterne er nu kommet frem til et forlig og Giancarlo Fisichella har nu fået lovning på, at der vil komme en check til ham en af den nærmeste dage.

Hvor meget det drejer sig om, er ikke offentliggjort, og der er heller ikke nogle forlydender om, hvem der har givet sig mest. Men Giancarlo Fisichellas seneste succes, har måske fået ham til at være lidt blødere overfor sin gamle arbejdsgiver, der gav ham hans første sejr.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER