• Forside

Paffett klar til at tage over

Efter at det nu er blevet officielt, at Juan Pablo Montoya efter denne sæson, forlader Formel 1, har holdets testpilot Gary Paffett nu meldt sig klar til kamp om det måske ledige sæde.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 10/7 2006 klokken 12:07

Mange medier har været fremme med spekulationer om, at Lewis Hamilton skulle stå stærkt i kampen om Montays sæde. Hvis det bliver ledigt, da Kimi Räikkönen som bekendt stadig er på holdet og meget vel kunne blive der sammen med Fernando Alonso.

Men nu melder sidste års DTM vinder sig nu på banen som en seriøs udfordrer til sædet.

”Der er ingen tvivl om, at Lewis gør et godt job i GP2, men man skal ikke glemme, at jeg allerede nu kører i en Formel 1 bil. Det gør han ikke,” kom det fra den 25-årige Paffett.

”Hvis man ønsker at køre Formel 1, er det en klar fordel hvis man har prøvet at køre i en Formel 1 bil,” tilføjede Paffett. ”Hvis du spørger mig, så står jeg i en langt stærkere position, med min erfaring.”

Men som sagt, er der ingen ledige sæder hos McLaren lige nu. Kimi har ikke meldt ud, at han skifter hold og Montoyas sæde, er allerede besat af Alonso. Det er de to aspiranter også udmærket klar over.

”Jeg vil køre Formel 1 til næste år,” udtalte Paffett. ”Om det bliver for Mclaren eller et andet hold, betyder mindre,” slutter han.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER