• Forside

Schumi vil vinde i Frankrig

Efter en overbevisende indsats på Indianapolis banen i USA, melder Michael Schumacher sig nu klar til for alvor at gå efter årets verdensmesterskab og dermed få lukket hullet op til den førende Fernando Alonso.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 12/7 2006 klokken 12:07

Det var et drømmeresultat, som Ferrari opnåede i USA, da Michael Schumacher og Felipe Massa sikrede sig de første to pladser. Resultatet betød, at Alonsos forspring blev reduceret til 19 point og at mesterskabet nu atter er åbnent.

Efter at Ferrari er kommet hjem til Europa, har de gennemført flere meget succesfulde tests, hvilket betyder, at holdet kommer til Frankrig med en del nye komponenter og at de tror på, at deres 248 F1 racer har en stor chance for at gentage succesen fra USA.

Dog indrømmes det også, at den fordel Bridgestone dækkene gav dem på Indianapolis, næppe vil være til stede, når feltet indtager Michelins hjemmebane.

Schumacher glæder sig dog meget til at tage den franske udfordring op: ”Hele atmosfæren omkring løbet og det faktum, at banen er rimeligt krævende, er ting der gør, at jeg glæder mig ekstra meget til løbet i den kommende weekend.”

”Temperaturen under dette løb ligger som regel i den høje ende, hvilket kun gør løbet hårdere og mere udfordrende,” tilføjede den 7. dobbelte verdensmester.

”Vi har op til løbet gennemført en række tests, som er forløbet rigtigt godt, så jeg er overbevist om, at vi bevæger os i den rigtige retning.”

”Resultatet på Indianapolis var noget vi havde rigtig stor glæde af, men vi må heller ikke ligge for meget i det og tro at træerne vokser ind i himmelen,” kom det konstaterende fra tyskeren.

Schumacher tror dog på, at han vil få mulighed for at mindske afstanden op til Alonso yderligere, når Ferrari og resten af feltet udfordrer Renault og Michelin på deres hjemmebane.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER