Mercedes opruster

I går vandt den unge Pascal Wehrlein sit første DTM-løb, og i dag blev han så annonceret som reservekører hos Mercedes AMG. Den tyske kører har kørt mere end 12.000 simulatorkilometer i F1 W05 Hybrid.

Pascal Wehrlein . Copyright Daimler Benz

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 15/9 2014 klokken 17:09

Pascal Wehrlein. Copyright Daimler Benz

Mercedes har hentet deres nyeste stjerne ind i F1-folden, hvor han resten af året skal agere reservekører til Nico Rosberg og Lewis Hamilton, hvis en af de to kørere ikke er klar (eller bliver spærret af holdet for brud på teamets ordrer, red.), og han vil allerede om et par dage sidde i Singapore og krydse fingre.

Torsdag sidste uge var han på den portugiske Portimao-bane, hvor han kørte en superlicens hjem med 109 omgange, svarende til 500 km. Det skete i F1 W03-modellen fra 2012, og ingeniørerne var glade for, hvad de så.

Pascal Wehrlein. Copyright Daimler Benz

Pascal er naturligvis begejstret for sit bijob og siger selv, at han ikke ville ud af bilen torsdag aften. Toto Wolff siger, at valget er faldet på den 19-årige herre, fordi han er den kører, der har mest kendskab til F1 W05 Hybrid, og sejren i går på Lausitzring under meget svære betingelser viste hans talent.

Sidder vi her med en outsider til et sæde hos Mercedes AMG, hvis Lewis Hamilton vælger at forlade holdet efter sæsonen?

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« FE: Første løb sluttede med et brag Vind Peter Nygaards nye bog her på BMF1 »